Flipje op Wielen   scootmobielclub in Tiel
 
 
Flipje op Wielen is een stichting, die opgericht is met het doel het vergroten van de vaardigheden en de veiligheidsbeleving van scootmobiel- en (elektrische) rolstoelgebruikers bij de deelname aan het verkeer, waardoor de mobiliteit vergroot wordt en de deelnemers beter kunnen participeren in de samenleving.
Flipje op Wielen organiseert jaarlijks rijvaardigheidscursussen op de verkeerstuin bij het Vrijthof. Daarnaast organiseert de stichting meerdere toertochten per jaar.

U kunt o.a. bij ons terecht voor de volgende diensten en activiteiten:
• Hulp en informatie bij aanschaf van een elektrische rolstoel of scootmobiel
• Hulp bij het verkrijgen van informatie over vergoedingen
• Hulp bij beginnersproblemen door een ervaringsdeskundige
• Deelnemen aan rijvaardigheidscursussen
• Deelnemen aan toertochten

Correspondentieadres
Stichting Flipje op Wielen
p/a Zonnedauw 45
4007 VC Tiel
KvK 54844320

Flipje op Wielen steunen door te stemmen als Rabobank-lid

Ook dit jaar doen we weer mee met Rabo ClubSupport. Met het geld dat wij ontvangen kunnen we meer toertochten organiseren in het land van Maas en Waal. Ook proberen we onze toertochten verder weg, betaalbaar te houden. 

De kosten voor bus en vrachtwagen zijn behoorlijk gestegen, waardoor het moeilijk is om jaarlijks een toertocht te houden op bijvoorbeeld de Veluwe of in Limburg of Brabant.

Onderstaand een link naar de Rabobank, waar je je stem kunt uitbrengen. 

Dit kan vanaf 5 september tot en met 27 september.

Rabo ClubSupport


Op de site van de Rabobank zoek je onder het kopje Over Ons de tekst Rabo ClubSupport en klikt daarop vervolgens kun je stemmen. Als je ons niet kunt vinden zoek dan op Flipje en je vindt ons direct.