Nieuws

Flipje op wielen geniet volop van mooie herfttocht

TIEL – Hoe mooi het Betuwse landschap is hebben de deelnemers aan de laatste toertocht van Flipje op wielen ondervonden. De omgeving van Ommeren vormde het passende decor voor een werkelijk prachtige herfsttocht. Het was 22 kilometer lang een aaneenschakeling van kleurrijke beelden met als afwisseling vrolijke dieren in groene weilanden.

Met deze toertocht sloot Flipje op wielen een uitzonderlijk geslaagd seizoen af. De organisatie begroette bij alle ritten meer dan twintig deelnemers, met tweemaal een top van vijf-en-twintig. De verrassingstocht naar Appeltern met een lunch bij restaurant Moeke Mooren vormde een attractief element in het programma. Bij nagenoeg alle data waren de weergoden de organisatie gunstig gezind.
De laatste toertocht begon met een eerbetoon aan oud-voorzitter Jan de Wild, die recent op 88-jarige leeftijd overleed. Hij was nauw betrokken bij het realiseren van de stichting en bekleedde geruime tijd de voorzittersfunctie. De deelnemers lieten hun medeleven blijken door een minuut stilte in acht te nemen.
 


Foto;s Ommeren

Druk hier om verslagen met een link naar de foto's van de toertochten vanaf 2022 te zien.